Ervaringen van klanten met Salon Colinde

KLANTEN VERTELLEN OVER AFVALLEN EN MEDISCHE PEDICURE

Bij Salon Colinde luisteren we goed naar u. Iedereen is uniek en daarom stemmen we elke behandeling ook helemaal af op uw individuele wensen en mogelijkheden. Zo krijgt iedereen de behandeling die het beste bij haar of hem past. We zijn duidelijk in de werking van onze behandelingen en geven een eerlijk advies over de mogelijkheden en de resultaten die u bij ons kunt verwachten. Dat geldt voor bodysculpting, diëten, Infra Slimming, medische pedicure en al onze andere methodes en behandelingen. We hebben heel veel klanten al tot hun volle tevredenheid behandeld en begeleid. Lees hier wat zij zelf vertellen over Salon Colinde. Hoe zij in vijf weken een tot twee kledingmaten afvielen of hoe ze van hun pijnlijke voeten zijn bevrijd.

 

Willie Eikhout, Oosterhout – Bodysculpting

“Het is echt super!! En nog goed voor de reuma die warmte!! Ben nu al 10kg eraf !! Je eetpatroon aanpassen en het lukt!! Je mag best veel eten , maar héél anders!! Bedankt Colinde en Gitte voor de enorme steun!!”

Ciel Donders, Oosterhout – Bodysculpting

“Vandaag voor de eerste keer de behandeling met de wraps gehad, oh mijn god, wat een verwennerij! Jammer dat de behandeling maar een half uurtje duurt. Ik wil langer!! Volgende week graag weer Colinde, het werkt als een tierelier!”

Diana Damen, Oosterhout – Pedicure

“Geweldig professionele dames, voor een verwen momentje voor de voetjes”

Eline Van Lieren, Oosterhout – Bodysculpting

“Wat heerlijk om hier te zijn! Naast het feit dat het super-effectief is en echt heel erg snel werkt, wordt er echt tijd en aandacht aan je besteed! Alles wordt stap voor stap opgebouwd, goed gevolgd en ik vond het naast effectief ook heel fijn ontspannend! Ook je cellulitis komt goed aan beurt!”

Schevers, Oosterhout – Bodysculpting

“Geweldig resultaat! 8,4 kilo lichter. Colinde geeft goed advies en behandelt je zeer goed, voelt vertrouwd. Ik raad het iedereen aan die kilo’s kwijt willen raken.”

Natasja van den Enden, Made  – Bodysculpting

“Het is echt super!! goede begeleiding van colinde gehad en het werkt echt ook goed voor rug klachten. Altijd gezellig en je voelt je welkom ik raad het iedereen aan!”