Afvallen en weer lekker in uw vel zitten

In vijf weken al een fantastisch figuur

Persoonlijk advies en zonder veel moeite afvallen

Weer slank en mooi worden doet u bij Salon Colinde. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om weer helemaal ‘in shape’ te komen. Onze slankstudio in Oosterhout is dé plek waar u aan uw figuur, gewicht en gezondheid kunt werken. Wilt u veel, weinig of juist plaatselijk afvallen? Het kan bij ons allemaal. Met aandacht voor uw voeding, diëten en sporten werken wij samen met u aan een maatje minder. Bij ons vindt u de beste methodes die u helpen om uw mooiste zelf te realiseren en die ervoor zorgen dat u blijvend afvalt. Bij Salon Colinde kunnen zowel vrouwen als mannen terecht.

De unieke effecten van Infra Slimming

  • U ervaart al na de eerste behandeling effect van Infra Slimming
  • Een verhoogde vetverbranding tot 48 uur na elke behandeling
  • Uw stofwisseling versnelt en uw lichaam wordt ontgift
  • Infra Slimming zorgt voor een verlichting van pijn en spanningen
  • In één kuur kunt u 1 tot 2 kledingmaten afvallen


Infra Slimming is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Het is een aangename behandeling die helemaal kan worden afgesteld op uw persoonlijke wensen om tot het gewenste resultaat te komen. Het systeem kent 43 verschillende programma’s. Onder andere voor algeheel of plaatselijk afslanken. Maar bijvoorbeeld ook voor het gericht behandelen van cellulitis, voor huidversteviging en voor lymfedrainage.  

Afvallen met Infra Slimming

Infra Slimming is een van de beste methodes om af te slanken en voor correctie van uw figuur. De methode zorgt voor de afbraak van vetophopingen en cellulitis. Infra Slimming werkt met warmte door Infra Rood en met bodysculpting. Het is een populaire methode die u weer snel een goed gevoel geeft over uw lichaam en figuur. U kunt in vijf weken tijd één tot twee kledingmaten slanker worden en weer stralen van zelfvertrouwen. Wij begeleiden u in een fijne omgeving waarin persoonlijke aandacht, warmte en professionaliteit centraal staan. Bij ons kunt u zich helemaal op uw gemak voelen en 100% ontspannen.

Minder gewicht en weer een gezond gevoel

Door overgewicht zit uw lichaam u niet alleen letterlijk in de weg, het is ook ongezond. U kunt er allerlei lichamelijke klachten door krijgen. Dus ook voor uw gezondheid is het belangrijk om overgewicht te voorkomen. Toch is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan om op een gezond gewicht te komen en dat ook nog eens vast te houden. In onze slankstudio helpen wij u om dat doel op een verantwoorde manier en met blijvend resultaat te bereiken. Wilt u ook in een aantal weken een paar maatjes minder hebben en uzelf weer energiek voelen? Bij Salon Colinde kunnen wij u daarin deskundig begeleiden. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Of wilt u meer weten over Infra Slimming? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met gratis advies. In minder dan een uur weet u precies wat u nodig heeft om uw doelen en wensen te realiseren.